İşletme Bölümü Mezuniyet Töreni 18.06.2021 Tarihinde Online Olarak Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü Lisans öğrencileri ve bölümün öğretim elemanları mezuniyet töreni 18 Haziran 2021 tarihinde Microsoft Teams uygulaması üzerinden online olarak yapıldı. Tören Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami Özcan'ın konuşması ile başladı. Sonrasında dereceye giren öğrencilerimize teşekkür edildi. Törende İngilizce İşletme Bölümü Birincisi Kamer Nazlıcan Kartal, ikinci Sümeyye Elif Kaya ve üçüncü Melisa Polat konuşma yaptılar. İşletme 2.Öğretim Birincisi Kübra Kan, ikinci Sabri Can Tozlu ve üçüncü Kenan Özdemir de duygu, düşünce ve temennilerini paylaştılar. UOLP Bölümü birincisi Duygu Başaran, ikinci Osmanhan Kılıçaslan ve üçüncü Özge Deveci olarak açıklandı. Sıcak ve samimi geçen toplantı ile mezunlarımıza veda ettik. Kendilerine kariyer yolculuklarında başarılar diliyoruz.
Yalova Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü