Eğitim Araştırma Seminerleri

AKADEMİK > Eğitim Araştırma Seminerleri

Daha önce duyurusu yapılan “Eğiticinin Eğitimi” seminer dizisinin ilki 28 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşti. Koç Üniversitesi Öğretme ve Öğrenme Ofisinden Dr. Ferah ÖZER’in konuk olduğu zoom toplantısında, hocamız Alternatif Ölçme Stratejileri ile ilgili tecrübelerini aktardı.

28 Kasım 2022 tarihinde ilki gerçekleşen “Eğiticinin Eğitimi” seminer dizisinin ikincisi 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşti. ODTU İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Nazlı WASTI PAMUKSUZ’un konuk olduğu zoom toplantısında, hocamız “Vaka Öğretimi ve Yazımı” ile ilgili tecrübelerini aktardı.

28 Kasım 2022 tarihinde ilki, 30 Kasım 2022 tarihinde ikincisi yapılan “Eğiticinin Eğitimi” seminer dizisinin üçüncüsü 6 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşti. Alliance Manchester İşletme Okulu’ndan Dr. Arjan KEIZER çevrimiçi olarak lisansüstü eğitimde danışmanlık tecrübelerini aktardı.

“Eğiticinin Eğitimi” seminer dizisinin dördüncüsü 8 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşti.

Üçüncüsü 6 Aralık 2022’de gerçekleştirilen “Eğiticinin Eğitimi” seminer dizisinin dördüncüsü 8 Aralık 2022 tarihinde yüz yüze gerçekleşti. Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU lisans ve lisansüstü eğitim süreciyle ilgili deneyimlerini aktardı.

“Eğiticinin Eğitimi” seminer dizisinin sonuncusu 13 Aralık 2022 tarihinde gerçekleşti.

Dördüncüsü 8 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen "Eğiticinin Eğitimi" seminer dizisinin sonuncusu 13 Aralık 2022 tarihinde yüz yüze gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi Lisans Üstü Eğitim Enstitüsü Müdür Yardımcısı ve İşletme Bölümü Öğretim Üyesi (Dr. Öğr. Üyesi) Onur ÜNLÜ “Lisansüstü Eğitimde Mevzuat - Akademik ve İdari Sorumluluklar” hususunda bilgilendirme yaptı.