Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Bölümümüze Yeni Katılan Öğrencilerimiz İçin Oryantasyon Programı

10.10.2022 12:00 İİBF - 15 Temmuz Konferans Salonu Tanıtım Günü

2022-2023 Oryantasyon Programı

Bölümümüze yeni katılan sevgili öğrencilerimiz,

Aramıza hoş geldiniz. Hem Yalova Üniversitesi’ndeki hayatınıza hem de bölümümüze uyum sürecinizi kolaylaştırmak amacıyla sizler için bir oryantasyon programı hazırladık.

Bu programın amacı:

-Yalova Üniversitesi’ne yeni başlayan öğrencilere hem akademik hem sosyal anlamda ÜNİVERSİTELİ olma bilinci kazandırma

-Lise hayatından üniversite hayatına geçişi kolaylaştırma

-Öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine katkıda bulunma

-Öğrenci ile akademik/idari personel uyumunu güçlendirme ve hızlandırma

-Öğrencilerin bölüme/fakülteye/üniversiteye aidiyet duygularının artırılması

10-12 Ekim 2022 tarihleri arasında 3 gün boyunca (Pazartesi-Salı -Çarşamba) gerçekleştirilecek olan oryantasyon programımız önce genel bir sunumla başlayacak, bu genel sunumda şehir,  üniversite ve bölüm tanıtımı yapılacak. Bu sunumda üniversite hayatınız boyunca ihtiyacınız olan temel bilgiler sunulacak. Ardından üniversite eğitiminiz boyunca sizler için faydalı olacağını düşündüğümüz atölye çalışmaları olacak. Bu atölye çalışmaları şu başlıklar altında gerçekleştirilecek:

-Öğrenmeyi öğrenme

-Zaman yönetimi

-Yabancı dil becerisi

-Eleştirel yaklaşım

-Akademiye giriş

Programla ilgili bilgiye fakültemizin web-sitesinden ve bölüm sekreterliklerin kapısına asılan duyurulardan bulabilirsiniz.

Başarılar dileriz.

İşletme Bölümü