Yalova Üniversitesi    isletme@yalova.edu.tr 0 226 815 52 00

Yeni Öğrencilerimiz İçin Şehir Turu Düzenlendi

 İşletme Bölümü Yeni Öğrencileri İçin Şehir Turu Düzenledi

10 Aralık 2018

     Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü’nü kazanarak kentimize yeni gelen öğrencilerimizin Yalova’yı daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla 10 Aralık 2018 tarihinde gezi düzenlendi. Geziye İİBF Dekanı Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami ÖZCAN, İşletme Bölümü hocalarımızdan Dr. Barış KOCAARSLAN, bölümümüz İşletme ve Ekonomi (MEC) Öğrenci Topluluğu temsilcileri ve elbette İşletme Bölümü 1. Sınıf öğrencilerimiz katıldı.

     Gezide, kentimizin tarihi değeri olarak öne çıkan Atamızın dünyaya çevre mesajı verdiği Yürüyen Köşk ilk olarak tanıtıldı. Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK Köşk’ün tarihi önemi ve Cumhuriyet tarihi süresince misafir ettiği devlet adamları hakkında öğrencilerimize bilgiler verdi. Daha sonra %60’ı orman olan kentimizin doğal güzelliklerini tanıtım amacıyla Kent Ormanı ziyareti yapıldı. Böylece, kentimizin yeşil ve doğal dokusunu öğrencilerimiz daha yakından görme imkanı buldu.

     Geziye katılan öğrencimizden Esra SAĞLIK ve Candaş ERDOĞAN duygularını şu şekilde ifade ettiler:

     Yürüyen Köşk ve Kent Ormanı Gezisinin Ardından : “İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünce birinci sınıflara yönelik olarak 10.12.2018 Pazartesi günü gerçekleştirilen “Yürüyen Köşk ve Kent Ormanı Gezisi”ne katıldık. İİBF Dekanı Sayın Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK ve İşletme Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Selami ÖZCAN’ın geziye katılmaları bizleri onurlandırdı ve mutlu etti. Ayrıca İşletme ve Ekonomi Kulübü yöneticilerinin bizlerle olması kendimizi önemli hissettirdi. Gezi bilgilendirici, eğlenceli ve keyifliydi. Arkadaşlarımızla kaynaştık ve pek çok fotoğraf çektik. Geziye katılamayan arkadaşların çok şeyler kaybettiklerini vurgulamak istiyoruz. Üniversiteye aidiyetimizi güçlendirecek bu tür gezilerin ve bilimsel toplantıların devamını istiyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyor ve saygılarımızı sunuyoruz.”