Yalova Üniversitesi    isletme@yalova.edu.tr 0 226 815 52 00

Bölümümüzden Yalova Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’na Ziyaret

Yalova Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Selami ÖZCAN, İşletme Bölümü Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat AZALTUN, Doç. Dr. Nuraydın TOPCU, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Vedat DEMİRKOL’dan oluşan heyet Üniversite - Sektör İş birliği kapsamında Yalova Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nı ziyaret ettiler. Prof. Dr. Selami ÖZCAN ve beraberindekileri, yönetim kurulu üyeleri ile karşılayarak makamında ağırlayan Yalova SMMMO Başkanı Ali Sait AYDIN, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.  Yalova SMMMO Başkanı Ali Sait AYDIN, Üniversite – Sektör iş birliği kapsamında her türlü iş birliklerine hazır olduklarını ve desteklerinin bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi. Ziyarette İşletme Bölümü ile Yalova SMMMO arasında gerçekleştirilebilecek iş birlikleri, öğrencilerimizin staj, işyeri eğitimi ve istihdamı, çalıştaylar ve mesleki eğitimler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yalova SMMMO üyesi meslek mensuplarının ihtiyaç duydukları alanlarda eğitimlerin düzenlenmesi kararlaştırıldı ve 2024-2025 yılı güz döneminde İşletme Bölümünde verilecek olan Sektörel Uzmanlık dersi için meslek mensupları bölümümüze davet edildiler. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Selami ÖZCAN, Yalova SMMMO Başkanı Ali Sait AYDIN’a ziyaretin anısına çiçek takdim etti.