Yalova Üniversitesi    isletme@yalova.edu.tr 0 226 815 52 00

Bölümümüzden Yalova Bağımsız Denetçiler Derneği ’ne Ziyaret

Yalova Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Selami ÖZCAN, İşletme Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat Azaltun, Doç. Dr. Nuraydın Topcu, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Vedat DEMİRKOL’dan oluşan heyet Üniversite - Sektör iş birliği kapsamında Yalova Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı Şengül TANIR ve yönetimini ziyaret etti. Yalova Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı Şengül TANIR ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bölüm başkanımız ve heyette yer alan öğretim üyelerimize teşekkür etti ve Üniversite – Sektör iş birliği kapsamında her türlü iş birliklerine hazır olduklarını ve desteklerinin bundan sonra da artarak devam edeceğini söyledi. Ziyarette İşletme Bölümü ile Yalova Bağımsız Denetçiler Derneği arasında gerçekleştirilebilecek iş birlikleri, öğrencilerimizin staj, işyeri eğitimi ve istihdamı, çalıştaylar ve mesleki eğitimler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 2024-2025 yılı güz döneminde İşletme Bölümünde verilecek olan Sektörel Uzmanlık dersi için meslek mensupları bölümümüze davet edildiler. Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Selami ÖZCAN, Yalova Bağımsız Denetçiler Derneği Başkanı Şengül TANIR’a ziyaretin anısına çiçek takdim etti.