Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

Üniversite - İş Dünyası Buluşmaları

9.05.2024 14:30 YTSO Konferans Salonu Seminer

YTSO Akademi ve Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü iş birliğinde düzenlenen “Üniversite İş Dünyası Buluşmaları” bilgilendirme seminerleri başarıyla tamamlandı.

İlk oturum, Doç. Dr. Onur ÜNLÜ’nün “Yalova’dan Örneklerle Kriz Yönetimi, Yapıla Gelenler ve Yapılabilecekler” başlıklı sunumuyla gerçekleştirildi. Bu oturumda, kriz yönetimi konusunda Yalova’dan örnekler üzerinden mevcut uygulamalar ve yapılabilecek yenilikler tartışıldı.

İkinci oturumda, “İşletmelerde Sosyal Medya Kullanımı” konusu ele alındı. Arş. Gör. İlknur KOÇYİĞİT BAYNİŞ ve Arş. Gör. Merve ERARSLAN TUĞCU, işletmelerin sosyal medyayı etkin bir şekilde nasıl kullanabileceklerini detaylandırdılar.

Serinin üçüncü oturumunda, Dr. Öğr. Üyesi Vildan TAŞLI KARABULUT “Girişimcilik ve İnsan: İşe Gönlünü Vermek” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Bu oturumda, girişimcilik ruhunun önemi ve işe adanmışlık konuları katılımcılarla paylaşıldı.

Üniversite İş Dünyası Buluşmalarının son oturumu, “E-Ticaret ve Dijital Dönüşüm: Yerelden Globale Yol Haritası” başlıklı sunumla tamamlandı. Arş. Gör. Mustafa YILMAZ ve iş insanı Yusuf Ziya AYDIN, yerel işletmelerin küresel piyasalara açılma süreçlerinde e-ticaret ve dijital dönüşümün rolünü anlattılar.

Seminer serisiyle, iş dünyası ile akademiyi bir araya getirerek bilgi paylaşımını artırılması ve katılımcılara değerli perspektifler sunulması amaçlandı. Katılım gösteren herkese teşekkür ederiz.