Yalova Üniversitesi    isletme@yalova.edu.tr 0 226 815 52 00

Öğrenciler, bir yıl süreli yabancı dil hazırlık sınıfı hariç, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın öğrenim süresi dört yıl olan lisans programlarını azami yedi yıl içinde tamamlamak zorundadırlar.

Kayıtlı öğrencilerin azami sürelerinin başlangıç tarihi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılıdır. (Hazırlık Sınıfı Hariç)

Ek sınavlar için başvurmak isteyen öğrencilerimizin belirtilen tarihlerde dilekçelerini ıslak imzalı olarak ve elden İşletme Bölüm Sekreteri Çağrı KIRTAY ya da Azami Süre Komisyon Üyesi Arş. Gör. Hakan BALTACI’ya teslim etmeleri veya dilekçelerini ve kimlik belgelerinin kopyalarını hakan.baltaci@yalova.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN SON TARİH: 17 EYLÜL 2024 Salı (mesai bitimine kadar)

1. ve 2. EK SINAVLAR: 24-27 EYLÜL 2024

Başvuru dilekçesi için TIKLAYINIZ!