Yalova Üniversitesi    isletme@yalova.edu.tr 0 226 815 52 00

YTSO Kadın Girişimciler Kurulu ile İşbirliği

Yalova Üniversitesi, başarılı kadın girişimcilerin ilham verici deneyimlerini aktararak öğrencilerimize mentorluk yapabileceği yeni bir platformu YTSO Kadın Girişimciler Kuruluyla hayata geçiriyor. 

Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu arasında önemli iş birliğine gidildi. Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü, iş dünyasının lider kadın girişimcileriyle öğrencileri bir araya getirecek. YTSO Kadın Girişimciler Kurulu ile gerçekleştirilecek iş birliğinde, öğrencilere iş dünyasında başarıya giden yolda ilham verici deneyimler sunulacak. Genç yeteneklerin iş dünyasına daha sağlam bir adım atmasını sağlamak amacıyla planlanan bu iş birliği, kadın girişimcilerin iş dünyasındaki rolünü vurgulayarak, öğrencilere gerçek dünya deneyimleri kazandırmayı amaçlıyor. 

İş birliği protokolü törenine Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami ÖZCAN, Bölüm Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Cem GÜRLER ve Dr. Öğr. Üyesi Vildan TAŞLI KARABULUT, Muhasebe Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat AZALTUN ve YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil DEMİRYÜREK ile Kadın Girişimciler Kurulu yöneticilerinin katıldığı platform kapsamında, Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü öğrencileri, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek işyeri ziyaretleri gerçekleştirecek. Bu iş birliğiyle aynı zamanda iş dünyasının önde gelen kadın liderlerine de önemli bir platform sunulması planlanıyor.