Yalova Üniversitesi    isletme@yalova.edu.tr 0 226 815 52 00

Türkiye Bilişim Derneği İstanbul Şubesi Ziyareti

Yalova Üniversitesi İİBF İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Selami ÖZCAN, Bölüm Başkan Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Vildan TAŞLI KARABULUT ve Doç. Dr. Cem GÜRLER, Uygulamalı Eğitim Koordinatörü Doç. Dr. Sinem ATEŞ ve Dr. Öğretim Üyesi Gülgönül BOZOĞLU BATI 06.12.2023 tarihinde Türkiye Bilişim Derneği (TBD) İstanbul Şubesi'ni ziyaret etti.
Toplantıda İstanbul Şube Başkanı Ceyda AKAYDIN, Onur Kurulu Üyesi Deniz TİRYAKİOĞLU ve Doç. Dr. Elif KARTAL da hazır bulundu. Kurumlar arası iş birliklerinin İşletme Bölümü Uygulamalı Eğitim Programı kapsamında nasıl genişletilebileceği, iş dünyası ve üniversite öğrencilerini buluşturacak seminer başlıkları ve YÜ Bilişim Zirvesi organizasyonu üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. İşletme Bölümü içerisinde "TBD Genç" için gönüllü olmak isteyen öğrencilere duyuruların yapılması kararı alındı. Aynı zamanda 18 Aralık'ta İstanbul'da gerçekleşecek Bilişim Zirvesi'ne de davet alındı. Bu sebeple ilgili öğretim elemanlarının ve öğrencilerin etkinliğe katılmasına yönelik işlemlerin başlatılması kararı alındı.