Yalova Üniversitesi Etik Kulübünden Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanına Ziyaret

Yalova Üniversitesinde Etik Kulübü kurarak öğrencilerde etik değerlerin yerleşmesi için çaba etme misyonunu üstlenen Kulüp Başkanı Kübra TOPALOĞLU, Başkan Yardımcısı Ömer Faruk KARABAK, Yönetim Kurulu Üyesi Gözde BÜLBÜL ve Kulüp Danışmanı ve aynı zamanda Akademide Etik Derneği Başkanı olan Prof. Dr. Fahri APAYDIN Yalova Üniversitesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin BECAN’ı ziyaret etti.  Öğrencileri bu girişimlerinden ötürü tebrik eden Tahsin BECAN oda olarak bu tür faaliyetleri büyük bir mutlulukla karşıladıklarını belirterek her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Tahsin BECAN ticaret hayatında güven ve etik değerlerin esas olduğunu ve işletmelerin ayakta kalabilmesi ve büyüyebilmesi için etik değerlere sadık kalmalarının önemine vurgu yaptı. Prof. Dr. Fahri APAYDIN ise etik eğitiminin daha genç yaşlarda verilmesinin önemli olduğunu belirterek Dernek olarak gerek akademisyenlerde gerekse öğrencilerde etik farkındalığı artırmak için çaba sarf ettiklerini vurguladı. Yalova Üniversitesi İİBF öğrencileri olarak etik bilinci artırmak için Etik Kulübünü kurmayı önemli bir adım olarak gördüklerini dile getiren Kübra TOPALOĞLU ise öğrenci etik kulüplerinin diğer üniversitelerde de kurulması için çaba sarf edeceklerini ifade etti. Ömer Faruk KARABAK, Tahsin BECAN’dan iş dünyasında etik konusuyla ilgili uygulamalara değinmeleri için Yalovalı iş insanlarının, üniversitede öğrencilere konferanslar vermesini talep etti. Bu talebe olumlu cevap veren Tahsin BECAN odanın bütün imkanları ile gençlerin arkasında olduğunu ve iş insanı öğrenci buluşmasının Türkiye’nin kalkınması için öndemli bir adım olacak uygulamaya yönelik eğitime katkı vereceğini belirtti.