Dr. Öğr. Üyesi Gülgönül BOZOĞLU BATI, Pamukkale Kent Konseyi - İnovasyon Merkezi Denizli’nin Açılış ve Tanıtım Etkinliğinde Davetli Konuşmacı Olarak Yer Aldı

Küresel hedefler ve kalkınma odağında faaliyet gösterecek olan, Pamukkale Belediyesi ve Pamukkale Kent Konseyi bünyesinde açılan İnovasyon Merkezi Denizli’nin açılış ve tanıtım etkinliğinde Üniversitemiz İşletme Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Gülgönül BOZOĞLU BATI davetli konuşmacı olarak yer aldı. İnovasyon Merkezi Etkinliğe Denizli protokolünün yanı sıra İdema, İnogar ve İhtiyaç Haritası kurucu ortağı ve BM iyi niyet elçisi Mert Fırat, İnogar yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Itır ERHART, İdema, İnogar ve İhtiyaç Haritası kurucu ortağı Dr. Ali Ercan ÖZGÜR Merkez fikrinin gelişim süreci ve geldiği noktayı katılımcılara anlattı. Sonrasında ise Sosyal Girişimcilik ve Kalkınma konusunda Öğretim Üyemiz Gülgönül BOZOĞLU BATI, Antalya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Müdürü Tuğçe ÇİFTÇİBAŞI Güç ve İPED Danışmanlık kurucusu ve Genel Müdürü Rahim ALADAĞ sunumlarını gerçekleştirdi. Dr. BOZOĞLU BATI Kalkınma alanında yaptığı araştırma sonuçlarını dinleyiciler ile paylaşarak sosyal girişimin bir gencin hayatında neleri değiştireceği konusunda tecrübelerini aktardı.

Daha sonra gerçekleşen Kalkınmanın Matematiği konusunda 9 Eylül Üniversitesinden Doç. Dr. Burak KARABEY ve Türkiye Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Şeyhmus YILMAZ sunumlarını gerçekleştirdiler.