Bölümümüzü Yeni Kazanan Öğrencilerimizle Online Oryantasyon Toplantıları Gerçekleştirildi

Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü’nü kazananan öğrencilerimizle tanışmak ve bölümümüzü tanıtmak amaçlı 22.10.2020 tarihinde tüm birinci sınıflar ile, 12.11.2020 tarihinde yabancı uyruklu öğrenciler ile online oryantasyon toplantısı düzenlenmiştir. Toplantılar, bölüm başkanımız Prof. Dr. Selami ÖZCAN’ın bölümümüzü tanıtması ile başlamış, sonrasında bölüm başkan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Gülgönül BOZOĞLU BATI’nın; "Yalova’da yaşam ve öğrenciler için faydalı bilgiler" sunumu ile devam etmiştir. Bölüm hocalarımızın kendilerini tanıtmasının ardından soru cevap bölümü ile toplantılar sona ermiştir.

Şehrimize ve okulumuza yeni gelen öğrencilerimizi tebrik eder, yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.