4. Sınıf Bahar Dönemi Uygulamalı Eğitim Dersi Hakkında Önemli Duyuru!

İşletme Bölümü 4. Sınıf öğrencilerimizin mesleki beceri ve yeterlilik kazanmalarına olanak sağlamak üzere 8 (sekiz) yarıyıllık eğitim-öğretimlerinin son yarıyılını mesleki alanlarıyla ilgili kurum ve/veya kuruluşlarda geçirmeleri için isteğe bağlı “Uygulamalı Eğitim” dersini alma imkanları bulunmaktadır.

Uygulamalı eğitimin süresi, Yalova Üniversitesi’nin akademik takvim aralığında belirlediği 14 haftadır. Öğrenciler, Bölüm Uygulamalı Eğitim Koordinatörlüğü tarafından uygun görülen kamu veya özel sektöre ait kurum ve/veya kuruluşlarda Uygulamalı Eğitim Dersi kapsamında eğitim alabilirler. Öğrenciler, Uygulamalı Eğitim Dersi kapsamında eğitim alacakları kurumları kendileri bulacaklardır. Uygulamalı Eğitim Dersi kapsamında eğitim alacak bir kurum bulamayan öğrenciler, Bölüm Uygulamalı Eğitim Koordinatörlüğü’ne bildirimde bulunarak destek isteyebilirler.

İlgilenen öğrencilerimizin duyuru ekinde yer alan “İŞLETME BÖLÜMÜ UYGULAMALI EĞİTİM DERSİ ALABİLME ŞARTLARI” ve “İŞLETME BÖLÜMÜ UYGULAMALI EĞİTİM DERSİ İÇİN SEÇİLEBİLECEK KURUMLAR“ isimli dosyaları dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Uygulamalı Eğitim Dersi sürecini özetleyen iş akış şeması ile süreç boyunca gerekli olacak tüm belge ve formlar, web sitemizde “Uygulamalı Eğitim” sekmesi (UYGULAMALI EĞİTİM SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ)  altında yer almaktadır.

Bu açıklamalar doğrultusunda 2022-2023 Bahar Döneminde, Uygulamalı Eğitim Dersini seçmek isteyen öğrencilerimizin en geç 13/01/2023 tarihine kadar, Uygulamalı Eğitim Dersi kapsamında eğitim alacakları kurumu bulmaları ve duyuru ekinde yer alan “EK 1-Uygulamalı Eğitim Başvuru ve Kabul Formu” nu kurum sorumlusuna ve formda ismi geçen diğer taraflara imzalatarak Bölüm Uygulamalı Eğitim Koordinatörlüğü’ne teslim etmeleri gerekmektedir.

Ayrıca 10/11/2022 tarihinde saat 19:00’da Microsoft Teams ortamında 4. Sınıf öğrencilerimize Uygulamalı Eğitim Dersi ile ilgili Bölüm Uygulamalı Eğitim Koordinatörlüğü tarafından bir sunum yapılacak ve öğrencilerimizin konuya ilişkin soruları ele alınacaktır.

Toplantıya bağlanmak için; BURAYA TIKLAYINIZ!

Dosya Adı
EK 1-Uygulamali Eğitim Başvuru ve Kabul Formu.docx İndir Göster
İŞLETME BÖLÜMÜ UYGULAMALI EĞİTİM DERSİ İÇİN SEÇİLEBİLECEK KURUMLAR.docx İndir Göster
İŞLETME BÖLÜMÜ UYGULAMALI EĞİTİM DERSİ ALABİLME ŞARTLARI.docx İndir Göster