Yeni Öğrencilerimiz İçin Şehir Turu Düzenlendi

22.10.2019 00:00 Yalova Etkinlik

Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) İşletme Bölümü’nü kazanarak kentimize yeni gelen öğrencilerimizin Yalova’yı daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla 22 Ekim 2019 tarihinde gezi düzenlendi. Geziye İİBF İşletme Bölümü hocalarımızdan Dr. Zekeriya Oğuz SEÇME ve İşletme Bölümü’ne yeni katılan Araş. Gör. Tuğçe USLU, Araş. Gör. Hakan BALTACI, Araş. Gör. Mustafa YILMAZ, Bölümümüz İşletme ve Ekonomi (MEC) Öğrenci Topluluğu temsilcileri ve elbette İşletme Bölümü 1. Sınıf öğrencilerimiz katıldı.

Gezide, kentimizin tarihi değeri olarak öne çıkan Atamızın dünyaya çevre mesajı verdiği Yürüyen Köşk ilk olarak tanıtıldı.

Daha sonra %60’ı orman olan kentimizin doğal güzelliklerini tanıtım amacıyla Kent Ormanı ziyareti yapıldı. Böylece, kentimizin yeşil ve doğal dokusunu öğrencilerimiz daha yakından görme imkanı buldu.