Konferans: Şirket Nasıl Kurulur?, Şirket Kurma Adımları Nelerdir?, Hangi Tür Şirket Kurmalıyım? - İbrahim AKKANAT

Öğrencilerimizin ticari hayata bakış açısını değiştirmek ve onlara girişimcilik ruhunu aşılamak adına, fakültemiz 15 Temmuz Konferans salonunda, MEC Yalova Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü’nün ve Dr. Öğretim Üyesi Zekeriya Oğuz SEÇME’nin davetiyle “Şirket Kuruluşları Hakkında Bilgilendirme Konferansı” gerçekleştirildi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası - Ticaret Sicili Müdürü İbrahim AKKANAT ve Müdür Yardımcısı Mehmet Emrah AKIN’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta, “Şirket nasıl kurulur? Şirket kurma adımları nelerdir? Hangi tür şirket kurmalıyım?” konuları işlenerek örnek ana sözleşme hazırlanması konusunda çalışmalarda bulunuldu.

Toplantı sonunda söz alan Yalova Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Senay YÜRÜR konuşmacılara ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na katkılarından ve çalışmalarından ötürü teşekkürlerini iletti. Yine söz alan İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami ÖZCAN konferansın öğrenciler açısından çok faydalı geçtiğini belirterek bu tür çalışmaların devamlı hale getirerek kurumsal faydanın maksimize edilmesi gerektiğini ifade etti.