5. Uluslararası İşletme Öğrencileri Kongresi Gerçekleştirildi

20.11.2020 09:00 Online (Microsoft Teams) Kongre

Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü olarak 2014 yılından bu yana düzenlendiğimiz Uluslararası İşletme Öğrencileri Kongresi (ICOBS) bu sene 20 Kasım 2020 tarihinde pandemi dolayısıyla online olarak gerçekleştirildi. Kongre Dönem Başkanlarımız Prof. Dr. Senay YÜRÜR KARSLIOĞLU ve Prof. Dr. Selami ÖZCAN’ın konuşmaları ile başlayan kongremiz, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fikret YÜKSEL ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin ÇANCI’nın konuşmaları ile devam etti. Türkiye’nin ve Dünya’nın farklı üniversitelerinden lisans ve lisansüstü düzeyde birçok katılımcı kongremizde bilimsel araştırmalarını ve çalışmalarını paylaştı. Toplam 6 oturumda gerçekleşen 5. Uluslararası İşletme Öğrencileri Kongresi (ICOBS 2020) kapanış oturumunun ardından sona erdi. Yalova Üniversitesi İşletme Bölümü ile özdeşleşen ve bir marka haline gelme yolunda önemli adımlar atılan ICOBS 2021’in hazırlıklarına ise hız kesmeden başlandı.