İşletme Bölümü 9. Dönem Mezunlarını Uğurladı

İşletme Bölümü 2018-2019 Akademik Yılı mezunlarını görkemli mezuniyet töreni ile uğurladı. Yalova Atatürk Stadyumu'nda, Yalova Üniversitesi mezunlarının tören geçişi ile başlayan Mezuniyet Töreni; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Suat CEBECİ'nin açılış konuşması ile devam etti. Ardından ödül takdim törenine geçilerek eğitimlerini başarı ile tamamlayan ve dereceye giren mezunlara diplomalarının ve hediyelerinin takdimi yapıldı.

İşletme Bölümü, bölüm birincisi Sedanur ÖZ, bölüm ikincisi Gökhan ŞEMİN ve bölüm üçüncüsü Hande Ilgın DOĞAN'a diplomaları ve hediyeleri, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Selami ÖZCAN tarafından takdim edildi.

İşletme Bölümü İngilizce Programı, program üçüncüsü Sergen ÇELİKBİLEK; İşletme Bölümü 2. Öğretim Programı, program ikincisi Furkan ÇİLEKÇİ, program üçüncüsü Meryem ÇOSKUN; İşletme Bölümü İngilizce UOLP (Leeds Beckett) Programı, program birincisi Esin TABAN ve program ikincisi Onur Hüseyin KARAKAYA'ya diplomaları ve hediyeleri, İşletme Bölümü öğretim üyeleri; Prof. Dr. Ayşe TANSEL ÇETİN, Prof. Dr. Murat AZALTUN, Doç. Dr. Ferhat SAYIM, Doç. Dr. İkram DAŞTAN, Dr. Öğretim Üyesi Kemal DEMİR ve Dr. Öğretim Üyesi Gülgönül BOZOĞLU BATI tarafından takdim edildi.

Diplomalarını ve hediyelerini alan mezunlarımız mezuniyet simgesi olan keplerini attıktan sonra, Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı'na bağlı Müzik Kulübü öğrencilerilerinin sahne aldığı konserde keyifli vakit geçirdiler. Duygu dolu anların yaşandığı tören, çekilen fotoğraflar ile unutulmayacak anlar arasında yerini aldı.