İşletme ve Ekonomi Kulübü (MEC)

DEĞERLERİMİZ

Profesyonellik: Kulüplerin bizi iş hayatına hazırladığının farkında olarak her etkinliğimizde şirket titizliği ve profesyonelliği ile  hareket etmeye özen göstermekteyiz.

Aile Yapısı: Kulübümüz değişim sürecinin başından itibaren tüm üyelerimizin hayatlarının her alanında yanlarında olarak onları destekleyen bir aile olmayı amaçlamıştır.

Eşitlik: Yaratıcılığı ve motivasyonu üst düzeye taşıdığına inandığımız için kulüp yönetimimizde başkandan yeni  üyelerimize kadar herkes eşittir.

Açıklık: Şirketlerle, okul birimleri ile ve kendi aramızdaki tüm iletişimlerimizde sorunlara en hızlı çözümleri getirmek  için dürüst ve açık olmak bizim için çok önemlidir.

ÜYELERİMİZ

Kulübümüz  kurulduğu dönemden itibaren yalnızca İşletme Bölümü öğrencilerini kulüp bünyesine dahil etmektedir. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmekte olduğumuz etkinliklere üniversitemizin bütün bölümlerinden katılım sağlanmaktadır.

HEDEFLERİMİZ

• Çeşitliliği  Arttırmak